Terug naar overzicht
 • Functie

  Reachtruckchauffeur Binnenland Magazijnmedewerker

 • Dienstverband

  Fulltime Parttime

 • Opleidingsniveau

  MBO

 • Loon

  1500 - 2000 2000 - 3000

 • Plaats

  Wijchen

 • Gepubliceerd op

Het is maandagmorgen, jij wordt wakker van de opkomende zon, deze week begin je met de vroege dienst. Je maakt je klaar, en rijdt naar het magazijn toe. Je loopt door naar de kantine en wordt vrolijk begroet. Je pakt een bak koffie en gaat bij je collega’s zitten. Samen praten jullie over de wedstrijd van zondag. Om 07:00u gaan jullie aan de slag. Vandaag begin je met het sealen van pallets met daarop producten van Blokker. Na het sealen rij je vlot met een elektrische pompwagen (EPT) 100 meter verder en zet het tussen de juiste stelling neer. Een van je collega’s pakt deze met de reachtruck op en zet het op verdieping 5 plek 4 neer. Na de pauze bestuur jij de reachtruck. Jij weet precies hoe je de reachtruck bestuurt en zet alles nauwkeurig op zijn plek. Op de achtergrond staat er een radio aan en je neuriet mee.

Wat je doet

Om 13:45u komen je collega’s van de middag dienst binnen en ook zij beginnen graag op tijd, het wordt meteen een stuk drukker en door de goede sfeer wordt de drukte niet eens opgemerkt. Om 16:00u ben je klaar maar je ziet dat een van je collega’s wel wat hulp kan gebruiken. Je rijdt naar hem toe en helpt hem met de laatste pallets. Rond 16:30u zetten jij en je collega de reachtrucks aan de lader en maken jullie je klaar om naar huis te gaan. Je maakt nog een grapje over de club die gister verloren heeft en roept; Jooo, morgen een nieuwe dag.

Jouw specificaties

Vond jij dit verhaal interessant klinken of wil je meer weten? Wij bij AG Logistics zijn op zoek naar nieuwe reachtruckchauffeurs. Samen met een gezellig en enthousiast team zet jij de producten op de juist plek of maakt ze verzend klaar. Het team bestaat uit een vaste groep van gezellige hechte gasten. AG Logistics werkt met verschillende merken en producten. Denk hierbij aan producten van Heinz, Honig en Blokker. Samen met je collega’s bedien je de reachtruck, heftruck, elektrische pompwagen en het sealstation. Jij en je team zorgen er elke dag weer voor dat AG Logistics een geoliede machine is.

Wat je krijgt

Wat krijg jij:

- Uitzicht op vast contract
- Betrouwbaar bedrijf
- Enthousiast en hecht team
- Je eigen muziek altijd met je mee

Hier kom je terecht

Ben jij geïnteresseerd, heb je een reachtruckcertificaat en ben je per direct beschikbaar? Neem dan contact op door te bellen of een bericht te sturen naar Sven op 0631398702

Contactformulier

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures