Terug naar overzicht
 • Functie

  Binnenland Vrachtwagenchauffeur

 • Dienstverband

  Fulltime Parttime

 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Loon

  2000 - 3000

 • Plaats

  Varsseveld

 • Gepubliceerd op

Het is 5:45 en je komt aan op de standplaats van Ter Horst Varsseveld. Je begroet je collega’s en pakt een bak koffie. Terwijl je deze opdrinkt, maak je een praatje met je bijrijder.

Wat je doet

Om 5:55 stappen jij en je bijrijder de auto in en maken jullie je klaar om te gaan. Om 6:00 rij je weg. De route van vandaag loopt vanaf Varsseveld naar Apeldoorn en terug. Deze route ken je inmiddels uit je hoofd. Je werkt al langere tijd samen met je bijrijder en jullie zijn op elkaar ingespeeld. Hij weet precies wanneer hij er uit moet en zet de containers handig neer.

Op die manier gaan jullie de vele bedrijfsterreinen af. Ondertussen ken je ook enkele eigenaren van de bedrijven die daar zijn gevestigd. Wanneer je ze ziet, begroet je ze vriendelijk.

Jouw specificaties

Om 16:00 ben je klaar en is je dag voorbij.

Ter Horst is op zoek naar C(E) chauffeurs voor de kraakperswagen. Samen met je bijrijder rij je vooraf geplande routes en zorg je ervoor dat de containers van de klanten geleegd worden.

Wat je krijgt

Ter Horst biedt jou een vaste baan met verloning in de Beroepsgoederenvervoer, schaal D. 

Hier kom je terecht

Ter Horst is op zoek naar een chauffeur met C(E) rijbewijs en code 95 in bezit. Daarnaast kom jij je afspraken na, ben je op tijd en klantgericht.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met ons op. Door te bellen naar 0611995847

Contactformulier

Ben jij de chauffeur die Ter Horst zoekt?

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures