Terug naar overzicht
 • Functie

  Binnenland Vrachtwagenchauffeur

 • Dienstverband

  Fulltime Parttime

 • Loon

  2000 - 3000

 • Plaats

  Ede

 • Gepubliceerd op

Vandaag ben je vroeg op. Om 05:30u rij je in je luxe wagen naar de standplaats, waar er weer een mooie dag gaat beginnen. Je loopt de kantine in en begroet je collega’s, je pakt een bak koffie en stapt in de vrachtwagen. De trailer staat voor het dok en is netjes geladen, je zet je trekker tegen de trailer en rijdt met een glimlach je klanten tegemoet.

Jouw specificaties

Vandaag moet je eerst naar Antwerpen, door naar Genk en dan een mooie route terug naar de standplaats. Bij elke klant help je mee met het lossen en laden van de pallets. Je komt vaak bij dezelfde klanten dus jullie kennen elkaar goed. Na nog snel een bak koffie gedaan te hebben stap je de vrachtwagen weer in en rijd je verder. Je volgende stop is in een kleine dorpje, Deurne, waar je de vrachtwagen door de straten moet manouveren. Door de ervaring die je hebt is dit een eitje en ben jij snel door de straten heen. Na deze levering moet je nog 2 stops, daarna ben je klaar en zit de dag erop. Je rijdt je vrachtwagen terug naar de standplaats en schrijft netjes de uren op.

Wat je krijgt

Bij AG Transport zoeken we chauffeurs met verantwoordelijkheid. Heb jij het diesel door je aderen lopen dan is AG Transport wat voor jou. AG Transport is een bedrijf waar we om onze medewerkers geven en daar worden we ook vaak een betrouwbare leverancier genoemd. Je komt te werken met vaste collega’s.

Hier kom je terecht

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Sven door te bellen, of een bericht te sturen naar 06-31398702.

Contactformulier

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Open sollicitatie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging maar staat de ideale vacature er niet tussen?

Stuur een open sollicitatie

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures